Παπαφιλίππου Α.Ε.
VETLANS Naoussa
English

Ιστορικό της εταιρίας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία μας ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ Α.Ε., ιδρύθηκε το 1978 από τον Χριστόδουλο Παπαφιλίππου έχοντας ως κύριο γνώμονα την συνέχιση της παράδοσης της Νάουσας στην κατασκευή κουβερτών άριστης ποιότητας.

Στις ιδιόκτητες κάθετες εγκαταστάσεις μας 5000 m² η υψηλή τεχνολογία συναντά την 28χρονη πείρα και το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό μας παράγει προϊόντα τα οποία κατατάσσονται συνεχώς στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών.

TRADEMARK

Σαν Trade Mark η εταιρεία μας έχει την ονομασία DREAM, μια ονομασία που είναι εφάμιλλη της υπεροχής και αποτελεί εγγύηση αρίστης ποιότητας.

Με μια κίνηση υψίστης στρατηγικής σημασίας για τον κλάδο μας, η εταιρεία μας έχει δηλωμένο στο Υπουργείο Εμπορίου, το φημισμένο σήμα και λογότυπο της «ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ», μια κίνηση που από μόνη της συνηγορεί για την υπευθυνότητα και την σιγουριά που έχουμε γι' αυτό που κάνουμε.

Διαλέγοντας το όνομα DREAM είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα άριστο προϊόν και έχετε όλη την υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία, σαν ένα μέρος της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας, με την άμεση βοήθεια μας όταν αυτή χρειάζεται.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΚΟΥΒΕΡΤΩΝ
ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ακρυλικές κουβέρτες με σχέδια

Μονόχρωμες ακρυλικές κουβέρτες

Μονόχρωμες μάλλινες κουβέρτες

Μονόχρωμες βαμβακερές κουβέρτες

Μονόχρωμες πικέ κουβέρτες
TORUS web site